Prolog

Kimberly är 18 år och bor i London med sin pojkvän Liam som är med i One Direction. Som barn blev hon illa behandlad i både skolan och hemma. Hennes föräldrar slog henne och skrek på henne. Detta gjorde att hon började skära sig. När hon träffade Liam började hon må mycket bättre och hon slutade att skära sig. Kimberly har inte haft det lätt med allt hat och alla hot hon har fått på twitter utav alla fans som tydligen hatar henne eftersom hon är tillsammans med Liam. Men Liam har sagt till henne att hon inte ska ta åt sig utav något som personerna skriver om dom som par och allt hat hon får. Hon säger att hon inte tar åt sig, men varje dag sitter hon och kollar igenom sin Twitter och ser allt som skrivs om henne. Kim blir både ledsen, arg, förvirrad och deprimerad.

Det är idag som Liam ska komma hem efter att ha varit på Take Me Home Tour i 6 månader.  Kim är såklart glad över att han ska komma hem men hon vill inte heller visa att hon är ledsen. Hon har precis kollar igenom hennes Twitter och går in till badrummet och tar ett rakblad. Kim står länge och kollar på sina ärr på armarna som inte syns så väl. Tårarna rinner ner medan hon står och tänker på all hat och hennes barndom. Hon har bestämt sig, hon vill må bättre nu. Så hon för upp rakbladet till armen och precis när hon ska skära sig så öppnas badrumsdörren och Liam kommer in med ett stort leende, men han slutar le när han ser vad Kim håller på med. Hon kollar upp på honom och släpper rakbladet och springer fram till honom.

- I’m so sorry Liam, viskar hon tyst. I’m so, so sorry.

Han håller bara om henne och nickar.

- What happened? Säger Liam.

- I have received so much hate on twitter and I can’t take it anymore, I want to feel good again. Säger Kim tyst och skakar i hela kroppen. I’m so sorry.

- But I have told you to not ..

- Yeah I know! Skriker Kim. But I couldn’t.

Kim springer ut genom dörren och ner till bilen. Hon startar den och åker iväg medan hon torkar sig på kinderna med tröjan. Hennes mobil ringer och hon försöker ta upp den ifrån byxfickan och svarar. Hon fokuserar inte på vägen medans hon har en konversation med Liam i telefonen. Hon ser att en bil kommer emot henne på sidan och hon hinner inte reagera innan den andra bilen kraschar in i hennes bil. Allt blir svart.

____________________________________________________________________________________________

Så det var prologen på fanficen. Kanske inte låter så lockande, men ge den en chans iallafall? :3 

-Malin

 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

doyouremembermeff.blogg.se

Hej! Jag heter Malin och är 14 år. På den här bloggen ska jag skriva en fanfic om One Direction som heter "Do you remember me?" och jag har fått inspiration till fanficen ifrån filmen "The wow" ("älska mig igen"). Hoppas ni kommer läsa den :)

RSS 2.0